Van de fokker krijg je soms een puppypakketje mee met wat voer voor de eerste dagen, het is voor de pup het beste om dezelfde voeding te geven als de fokker. De pup is aan deze voeding gewend en juist op het moment dat zijn hele leventje omgegooid word door hem bij z’n moeder weg te halen wat een stressvolle situatie is moet je even doorgaan met de bekende voeding. Als de pup het daar goed op doet, gelijkmatig groeit en mooie ontlasting heeft is er geen reden om van voeding te wisselen. Wil je toch een andere voeding proberen kun je eerst een kleine verpakking kopen zodat je kunt zien of de pup het lust. Maar je hebt wel 6 weken nodig om te zien of er een verandering is bv mooiere vacht of betere ontlasting.

 

Ook is het mogelijk om bij verschillende merken puppyvoeding een gratis puppypakketje aan te vragen dit kun je gebruiken als beloningssnoepjes. Of uiteraard overstappen op ander voer als blijkt dat de pup niet zo graag de voeding die de fokker adviseerde eet.

Als je op onderstaande buttons klikt kan je een gratis puppypakketje aanvragen, op deze manier kan je zien of je pup de voeding lekker vind.

                                

Prins Petfoods Puppypakket

Naast bovenstaande opties, is het puppypakket van Prins Petfoods een goede optie. voor een lage prijs kun je bij hun een cadeaudoos kopen, bestaande uit 100% natuurlijke hondenvoeding. Voor de prijs van 14.95 euro krijg je:

  • Een zak Prins voeding op maat (2 a 3 kilo, afhankelijk van gekozen variant)
  • Een Prins NatureCare worst als verantwoord tussendoortje
  • Een boekje met leuke speltips voor je hond.

Voeding van hoge kwaliteit en 100% natuurlijk. Wil je het eens proberen? Bestel de cadeaudoos: Verwenpakket voor Hond